Stephanie Planckaert emotioneel na nieuws over Iluna: “grijpt me naar de keel”

Stephanie Planckaert geeft toe dat ze soms emotioneel wordt als het over haar dochter Iluna gaat. Iluna heeft een relatie en dat is soms best wel confronterend, aldus mama Stephanie…

Iluna is samen met de jonge wielrenner Robin Warrant en ook al heeft Robin de goedkeuring van de familie, toch doet Stephanie een opvallende vaststelling…

“Het is plezant en een zegen met Robin erbij”, geeft Stephanie Planckaert toe in Story. “Heel fijn om te zien hoe gelukkig mijn dochter is en dat ze de liefde op een mooie manier ervaart. Echt een tof koppeltje.” Al is het soms ook confronterend…

“Het leven gaat snel als je opgroeiende kinderen hebt”, klinkt het plots emotioneel bij Stephanie Planckaert in Story. “Dat ze zo snel groot worden, grijpt me soms naar de keel.” En dan wil Christopher daar één iets aan toevoegen…

“Nu onze kinderen ouder worden staan we er opnieuw meer bij stil dat we heel jong ouders zijn geworden”, aldus Christopher Timmerman in Story. En dan hebben de jonge ouders toch een woordje advies voor Iluna: ‘Doe maar rustig en geniet. Settel je niet te snel.’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts