Stephanie Planckaert emotioneel: “de verhuis was enorm moeilijk voor mij”

Stephanie Planckaert verhuisde onlangs met haar gezin en Stephanie geeft toe dat dat emotioneel enorm moeilijk was…

“Ik had het er het moeilijkste mee van ons vijven”, geeft Stephanie Planckaert toe in Dag Allemaal. De reden is duidelijk…

“We hebben uiteindelijk negen jaar in ons oude huis gewoond”, verduidelijkt Stephanie. “Het was ons eerste huis, nadat we jaren met mémé Clara in de chambres d’hôtes hadden gewoond.”

“We hadden daar wel een eigen kamer, maar al de rest deelden we met de gasten: de keuken, de living… De dag dat we naar ons eigen huis verhuisden, was een van de mooiste van mijn leven.” En dat moeten opgeven deed pijn…

“Stiekem passeer ik nog heel vaak langs dat huis. Ook al is het is het een pak rustiger waar we nu wonen”, aldus Stephanie Planckaert in Dag Allemaal. En dan kan Stephanie slechts één besluit trekken…

“Ach, zolang we elkaar hebben, maakt het eigenlijk niet uit waar we wonen”, aldus Stephanie Planckaert in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts