Stephanie jaloers op Magali: “dan voel ik mij een slechte moeder”

Iedereen heeft zijn kwaliteiten, waar iemand anders wel eens jaloers van kan zijn. Dat hebben ook schoonzussen Stephanie Planckaert en Magali Van Houtte. In Dag Allemaal vertelt Stephanie waarop zij jaloers is bij haar schoonzus.

“Ze is zo’n goeie moeder. Zo zorgzaam. Als ik de lunchpakketten zie die ze voor haar kinderen maakt… My God, ze staat daar echt vroeg voor op! Dan zie ik dat Devon een lekkere wrap met hummus mee naar school heeft, terwijl mij n kinderen soms hun eigen boterhammen moeten smeren. Dan voel ik mij bij na een slechte moeder. Iluna en Mageno hebben dat al tegen mij gezegd: ‘Amai, Devon en Noa hebben altijd zo’n chique lunch mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts