Stapt Natalia in de politiek?

Ambieert Natalia een politieke carrière? De zangeres laat zich alvast fel uit over een moeilijk thema…

Als mama van twee jonge kindjes is Natalia enorm aangedaan door de wantoestanden in de ‘horrorcrèches’. Natalia weet wat er fout loopt…

“Ik vind dat de overheid moet ingrijpen”, benadrukt Natalia in Dag Allemaal. “Eén opvoedster voor negen baby’s en peuters… dat gáát toch niet? Dat is gewoon mishandeling! Voor die opvoedster, én voor de kindjes.”  Al is er nog een ander element dat speelt…

“Die mensen worden onderbetaald, er is te weinig controle of er wordt niet snel genoeg ingegrepen als er alarmsignalen zijn”, voegt Natalia eraan toe. Natalia geeft ook de economische crisis eraan toe en ziet slechts één oplossing…

“De maatschappij eist zoveel van de mensen, dan moet het een prioriteit zijn van de regering om te investeren in een goede gezondheidszorg en kinderopvang. Dat maakt me zo kwaad, hé”, foetert Natalia in Dag Allemaal. Zou Natalia dan niet zelf in de politiek stappen?

“Och, ik zal maar niet in de politiek gaan, want ik denk dat ik dan alles plat bulldozer”, lacht Natalia in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts