Stan Van Samang moet opnieuw zware klap verwerken: “ook mijn dochtertje heeft er last van”

Stan Van Samang beleefde bewogen jaren toen zijn zoontje Lenny geboren werd. Lenny was een huilbaby die mama en papa moeilijke nachten bezorgde en nu onthult Stan een nieuw probleem…

“Intussen slaapt Lenny door, maar zijn zusje Stella (3) heeft de taak nu overgenomen”, vertelt Stan Van Samang in Dag Allemaal. Wat is er aan de hand?

“Ze raakt ’s nachts moeilijk in slaap”, geeft Stan toe in het weekblad. “Onze kinderen hebben veel energie en dat is fijn, tot op een bepaald punt. Erna wordt het een grote opgave.” Al proberen mama Barbara en papa Stan het positief te banderen…

“Binnen een paar jaar ligt dat probleem gelukkig achter ons. Dan zullen de kinderen ons wakker houden met andere zaken, bijvoorbeeld omdat we hen van een fuif moeten afhalen”, lacht Stan Van Samang in Dag Allemaal. En dan wil de zingende acteur toch één iets benadrukken…

“Laat me duidelijk zijn: ik ben heel trots op Lenny en Stella. Ze zijn fantastisch en ik ben hun allergrootste fan”, benadrukt Stan Van Samang in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts