Shania Gooris: ‘Je moet niet als een marginaal in de sloot staan overgeven’

Het zou ons niet verbazen moesten een aantal jongeren jaloers zijn op Kenji en Shania Gooris. Hun ouders Kelly Pfaff en Sam Gooris, zijn volgens de twee niet meteen de strengste ouders en ze hebben een goede band met hen. Iets wat niet in elk gezin het geval is.

Ook over uitgaan en alcohol bestaan er binnen het gezin duidelijke afspraken. ““Ik heb tegen mijn kinderen altijd gezegd: Als je alcohol wilt drinken, doe dat niet op je nuchtere maag. Ook andere tips: hoe lichter de rosé, hoe beter, en kies voor rode wijn met zo weinig mogelijk tannine in. En de vaste afspraak is: één glas alcohol, twee glazen water. Maar Kenji drinkt zelfs niet.”

Ook Shania beaamt in Het Nieuwsblad dat Kelly en Sam heel los zijn als het gaat over regels rond alcohol en uitgaan. “Op dat vlak zijn onze ouders chill, zolang het verantwoord is. Je moet niet als een marginaal in de sloot staan overgeven, of knock-out op straat liggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts