Sean Dhondt: “mensen vergelijken me met de zanger van Maneskin”

Binnenkort zien we Sean Dhondt aan de zijde van Ketnetwrapster Gloria Monserez de hoofdrol spelen in ‘Ketnetmusical: De Finale’. Daarin werd Sean omgetoverd tot een mysterieuze lakei met eyeliner.

En over die eyeliner kwamen er toch een aantal opmerkingen. Zo schreef een fan op Instagram: ‘het is van de gloriedagen van Nailpin geleden dat we jou nog met eyeliner hebben gezien’. En daar moest Sean heel erg om lachen vertelt hij in Story. “Dat heb ik ook gelezen! Grappig, want ik heb bij Nailpin nooit eyeliner gebruikt.”

Buiten de opmerking over eyeliner kreeg Sean ook nog een andere opmerking te horen tijdens het maken van de promofoto’s voor de musical. “Ik kreeg verschillende keren te horen dat ik op die zanger van Songfestivalwinnaars Måneskin lijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts