Sandrine André over moeilijke start bij Familie: “dat vroegen ze aan mij”

Sandrine André staat ondertussen al meer dan tien jaar op de set van Familie waar ze gestalte geeft aan het personage Véronique Van den Bossche. Maar haar debuut bij Familie was niet vanzelfsprekend…

“Er was natuurlijk een delicate voorgeschiedenis omdat ik de rol van Anne Somers overnam”, doet Sandrine André haar verhaal in Dag Allemaal.

“Voor sommige mensen die twintig jaar met haar hadden samengewerkt, was dat moeilijk”, geeft Sandrine André toe. Die mensen hadden een duidelijk verzoek voor de nieuwkomer op de set…

“Ze zegden dat eerlijk: ‘Sandrine, geef ons de tijd om dit te verwerken’”, onthult Sandrine André in Dag Allemaal. “Zij waren ook een collega kwijt, hé.” Al onthield de actrice altijd die ene goede tip van haar vader…

“Mijn papa heeft me altijd geleerd dat je al spelende je plekje wel kan veroveren, als dat de plek is waar je thuishoort. Dat is redelijk snel gegaan”, aldus Sandrine André in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts