Sandrine André: “met zo’n rol was ik in het buitenland een grote ster”

Sandrine André doet in Primo een opvallende uitspraak over haar carrière als actrice. Eén kleine wijzigingen en Sandrine André was een grote ster in het buitenland gewest…

“We leven in Vlaanderen niet in Hollywood, waar waarschijnlijk dagelijks een nieuwe fictiereeks wordt opgestart”, vertelt Sandrine André in Primo. De actrice beseft dat ze bij de gelukkigen hoort…

“Ik kus mijn pollen dat ik al tien jaar in ‘Familie’ mág spelen.” Werkzekerheid is voor een actrice immers niet vanzelfsprekend in Vlaanderen. Al beseft Sandrine André ook wel dat er méér in zat…

“In het buitenland zou ik door zo’n langlopende rol in een dagelijkse serie een grote ster zijn. In Vlaanderen zijn we bescheidener, en is het ook maar dat”, klinkt het nuchter bij Sandrine André in Primo. En dan beseft de actrice wat het belangrijkste is…

“Maar ik heb vast werk. Wat voor een acteur hier een luxe is. Ik klaag dus zeker niet”, benadrukt Sandrine André in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts