Sandrine André in rouw: “we hebben afscheid moeten nemen”

Sandrine André is al meer dan 25 jaar gelukkig samen met haar echtgenoot Hans Ligtvoet, maar begin dit jaar moest het koppel een zware klap verwerken…

Zowel Sandrine als Hans acteren, maar dat betekent niet dat er thuis enkel over ‘het werk’ wordt gepraat. En na zoveel jaren samen heeft het koppel nog altijd meer dan voldoende stof om over te praten…

“Weet je, men vraagt me geregeld of we nog voldoende onderwerpen hebben om over te praten. Gezien het feit dat we al zo lang samen zijn. Wel, ik kan je zeggen: de stiltes in ons huis op een dag zijn op één hand te tellen”, benadrukt Sandrine André in Primo. Eén ding is duidelijk…

“Er is altijd wel iets waarover Hans en ik kunnen praten. Over kleine dingen zoals de aankoop van een nieuwe stofzuiger, met of zonder zak. Maar ook over grote dingen.” En dan doet de Familie-actrice een droevige onthulling…

“Begin dit jaar hebben we afscheid moeten nemen van onze hond Chip. En dan praten we over hoe we omgaan met dat verdriet”, klinkt het bij Sandrine André in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts