Sandrine André haalt zwaar uit: “het lijken wel barbiepoppen!”

Sandrine André heeft dit jaar haar 50ste verjaardag gevierd, maar de Familie-actrice benadrukt meteen dat ze van plan is ‘waardig ouder te worden’. Er volgt een opvallende sneer naar vrouwen die zich door plastische chirurgie laten verleiden…

“Het is treurig om te zien dat veel vrouwen, vaak jonger dan ik, hun gezicht laten mismeesteren door een plastische chirurg”, zucht Sandrine André in Primo.

“Net zoals alles in de natuur verandert ook ons uiterlijk constant. En mijn rimpels? Ik zie ze zélf ook.” Maar daar kan de actrice mee leven. Want Sandrine André wil één ding benadrukken…

“Ik ben niet bang van de lijnen op mijn gezicht. En ik vind het fijn om make-up te gebruiken, maar wil er wel als mezelf blijven uitzien. Niet als een barbiepop”, benadrukt Sandrine André in Primo. En dan kan ‘Véronique’ uit Familie slechts één conclusie trekken…

“Ach, zelfs als je je klantenkaart vol shopt bij een plastisch chirurg, kun je de ouderdom niet buiten de deur houden”, laat Sandrine André noteren in Primo. “De tand des tijds kún je niet tegenhouden. Maar je kan wel mooi oud worden. En dat wil ík graag doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts