Sandrine André geeft toe: “ik keek zelf ook neer op Familie”

Sandrine André speelt ondertussen al meer dan tien jaar mee in Familie. Opnieuw heeft haar personage Véronique Van den Bossche er een heftig seizoen opzitten. Al durft de actrice wel iets toegeven…

Sommige acteurs kijken neer op soaps zoals Familie en Thuis en daarover doet Sandrine André een opvallende onthulling…

“Ik heb me daar zelf ook schuldig aan gemaakt”, geeft Sandrine André toe in Dag Allemaal. “Maar nu niet meer, uiteraard.” Nu weet de 49-jarige actrice wat ze tegen die mensen moet zeggen…

“Tegen die mensen zeg ik: ‘Probeer het zelf maar eens!’ Het kleurenpalet dat ik als Veronique moet gebruiken, is niet simpel, dat kan niet iedereen.”

“Het is echt niet enkel ‘een broodje halen in de Foodbar.’ Als CEO gebruikt ze termen die totaal niet bij mijn leefwereld behoren, da’s een andere taal. Daar moet ik hard op werken”, geeft Sandrine André toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts