Sandrine André emotioneel: “zijn ontslag heeft me echt geraakt…”

Sandrine André heeft er een bewogen seizoen opzitten bij Familie. Niet alleen was het een heftige rollercoaster voor haar personage Véronique, maar de actrice moest ook afscheid nemen van enkele dierbare collega’s…

“Gelukkig neem ik al die emoties niet mee naar huis, anders zou ik een héél zwaar leven hebben”, vertelt Sandrine André in Dag Allemaal. “Maar door het vertrek van Martine (Marie-Rose) en Gunther (Peter) verlies ik twee topcollega’s.”

“Met Gunther heb ik al het langst samengewerkt, we speelden al samen in ‘Wat nu weer?!’. Daarom werkte het ook zo goed tussen ons als broer en zus, dat moesten we niet spelen”, onthult Sandrine André waarom ze zo’n hechte band hadden…

“In zijn laatste maanden op de set was Gunther nog liever voor mij dan ervoor. Onze laatste scènes samen hebben we gekoesterd”, klinkt het hartverwarmend bij de 49-jarige actrice in Dag Allemaal.

“Ja, zijn ontslag heeft me echt geraakt, maar ik zie ook weer de waarde in van wat ik heb. Geluk is zo breekbaar, zeker in mijn job… Van de een op de andere dag kan iemand van bovenaf beslissen over onze levens. Dat moet je aanvaarden. Het enige wat je kan doen is plezier hebben in je werk”, besluit Sandrine André in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts