Sam Gooris over bekendheid: “dat zijn toch andere kalibers”

Hoewel Sam Gooris het vreemd vindt om zelf een idool te worden genoemd, weet hij dat hij het idool is van heel wat mensen. Iets wat hij uiteindelijk wel kan begrijpen, want zelf heeft hij ook een heleboel idolen waar hij heel erg naar opkijkt.

“Ik ben een grote fan van Michael Jackson. Mijn kamer hing vol met posters van hem, ik knipte alle artikels over hem uit en ik moest al zijn platen hebben. Bon Jovi bewonder ik bijvoorbeeld ook enorm. Ik kijk ook op naar enkele Vlaamse collega’s: Will Tura, Sergio, De Kreuners, Clouseau … Noem maar op. Ik zeg dat ook tegen die mensen. Ik vind het helemaal niet vreemd om een idool te hebben.”

Sam gebruikt zijn idolen dan ook als zijn grote voorbeeld en kijkt naar hen op, op veel verschillende vlakken. “Ik ben ooit naar Graceland geweest, de plek waar Elvis heeft gewoond. Een bedevaart! Ik heb ook ooit Mick Jagger ontmoet! Jon Bon Jovi trouwens ook. Dat zijn toch andere kalibers dan Sam Gooris. En die wereldsterren zijn altijd sympathiek hé. Daar heb ik altijd een voorbeeld aan genomen. Het kost geen moeite om sympathiek te zijn of om een vriendelijk woordje klaar te hebben voor de fans. Een foto, een handtekening? Natuurlijk, met veel plezier! Ik koester hetgeen ik mag doen in het leven. Al 32 jaar!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts