Sam Gooris: ‘Ik heb dat al 48 jaar, gaat niet over’

Wanneer je op reis gaat, dan ontdek je al eens een negatief kantje van je partner of kinderen. Op reis gaan wordt dan ook omschreven als de ultieme relatietest. Sam Gooris en Kelly Pfaff trokken afgelopen zomer met hun kinderen op roadtrip door Europa. Die tocht kan je volgen in ‘Expeditie Gooris’ op VTM2.

Ook op reis ontdekten ze kantjes van elkaar, waar ze anders nooit bij stilstonden. Zo ontdekten ze dat Kenji veel slaapt (al kan dat door zijn tweede vaccin komen volgens Kelly). Maar ook Sam is een echte slaapkop. “Ik heb dat al 48 jaar, bij Kenji gaat dat over, bij mij blijft dat”, lacht Sam in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts