Sam Gooris ergert zich aan Kelly Pfaff: “moet dat nu?”

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn twee handen op één buik. Het koppel is na al die jaren nog steeds dolgelukkig met elkaar. Al is er één eigenschap van Kelly waar Sam zich wel eens aan ergert…

“Kelly is mijn beste vriendin, mijn vrouw, mijn alles. Zo staat ze ook in mijn gsm”, klinkt het verliefd én trots bij Sam Gooris in Billie, de weekendbijlage van Het Nieuwsblad.

“Ze haalt het beste in mij naar boven”, aldus Sam Gooris die toegeeft dat hij nog steeds even verliefd is op Kelly als in de begindagen van hun relatie. Eén eigenschap van Kelly durft hem wel eens storen…

“Ze is altijd druk in de weer en enorm attent en zorgzaam voor onze kinderen, maar ook voor anderen.” Een positieve eigenschap, beseft Sam Gooris. Al gaat ze daarin soms té ver…

“Al wordt dat soms ook haar meest negatieve eigenschap”, onthult Sam Gooris in Billie. “Ze kan niet stilzitten. Wanneer we beiden vrij hebben en eens thuis zijn, is ze van ’s ochtends tot ­’s avonds bezig met de was en de plas … met van alles.” Dan heeft Sam Gooris wel eens een duidelijke vraag voor ‘zijn vrouwke’ in petto…

“Moet dat per se nu, vraag ik haar dan wel eens. Maar ze kan het gewoon niet: eens even niks doen en naast mij in de zetel komen zitten”, beseft Sam Gooris in Billie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts