Sam Gooris: ‘Die nijpt ge toch zijn pijp dicht?’

Shania en Kenji Gooris zijn ondertussen uitgegroeid tot 2 volwassen personen. Maar papa Sam Gooris zal zijn kinderen altijd blijven beschermen. Ook als het op liefjes zal aankomen.

““Ik heb er een goed oog in, maar als hier een jongen staat voor Shania, gaan we toch een klapke moeten doen. Sla de krant open en je ziet wat er elke dag gebeurt. Onlangs nog ging het over een loverboy met meisjes van veertien, vijftien jaar. Die nijpt ge toch zijn pijp dicht, als dat met je eigen dochter gebeurt? Je mag daar niet te hard over nadenken.”

Het gezin hangt sterk aan elkaar en ze zijn heel beschermend over elkaar. Al laten ze het niet te ver drijven en vertrouwen ze elkaar ook door en door. “We sturen en bellen ook voortdurend: Ik ben goed aangekomen. We hebben op onze gsm’s een tracker, zodat we kunnen zien waar de anderen zijn, maar die gebruiken we bijna nooit. Die is vooral voor het geval dat, een back-up. Want we hebben vertrouwen in elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts