Ruzie bij Familie zorgt voor ophef: “kinderachtige zagevent”

Een ruzie bij Familie heeft de gemoederen flink beroert. De verwijten vliegen over en weer…

De verhaallijn waarbij er een stevige ruzie ontstaat tussen Zjef en Rudi enerzijds en Mieke en Niko anderzijds zorgt bij de kijkers voor heel wat ophef. De verwijten zijn hard…

Vooral Zjef, gespeeld door Jan Van den Bosch, wordt met de vinger gewezen. “Zonder Zjef was de ruzie al lang opgelost”, publiceert TV Familie een reactie vanop een Familie-fansite.

Zjef zou volgens de kijkers alles onnodig opblazen: “Ook in de Foodbar is hij een irritante brompot geworden”, meent een andere kijker. “Zjef is een onhandelbare, kinderachtige zagevent.” En dan trekken de kijkers één opvallende conclusie…

De conclusie van de Familie-kijkers is hard: “Zjef moet eruit. En snel!” klinkt het vaak op de fansites van Familie. Al klinkt er ook een tegenstem die al dat gekibbel best oké en realistisch vindt. “Saai is ook niet goed, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts