Ruth Beeckmans voelde zich gefaald als mama

Toen vorig jaar Gary de man van Ruth Beeckmans plots overleed, moest zij, naast omgaan met haar eigen verdriet, ook dat van haar twee dochters Charlie-Sue (9) en Coby-Mae (3) opvangen.

Dat is verschrikkelijk moeilijk, volgens de actrice. “Een mama hoort altijd alles op te kunnen lossen. En dit kan ik niet herstellen, dus voel je je gefaald als mama.”

Ruth beseft dat ze haar mooie gezin nooit meer terugkrijgt. “Alles wat nu komt, hoe schoon ook, is een troostprijs”, reageert ze in Gazet Van Antwerpen.

Haar veertigste verjaardag, een week na de dood van Gary, telt niet voor Ruth. “Ik ben nog altijd 39. Zo voelt het echt.” Normaal zouden ze dat weekend met z’n tweetjes naar Amsterdam trekken.

Dat ze voor één keer op voorhand geboekt had, leek wel een pijnlijke voorbode. Gary zei nog: ‘nu hopen dat er niets gebeurt.’ “Was het universum toen al tegen ons aan het zeggen: dit gaat niet gebeuren, hoor”, haalt Ruth haar schouders op in Gazet Van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts