Ruth Beeckmans praat eerlijk over haar gewicht: “dan zou ik ongelukkig zijn”

Ruth is al twee seizoenen lang te zien als co-presentatrice van Koen Wauters in ‘Snackmasters’. Het programma lijkt voor iedere snack-fan de hemel op aarde en ook Ruth is enthousiast dat ze het programma mag presenteren.

In het programma zien we Ruth van alle gemaakte snacks proeven en nog eens proeven. Maar een aanslag op haar lijn is het programma niet. “Na zo’n draaiperiode ben ik altijd wat bijgekomen, maar ik steek de schuld gemakshalve op VTM. Ach, ik ben altijd al een jojoër geweest. Soms trek ik aan de rem, soms laat ik alles los, zeker in drukke periodes. Voor mijn spijsvertering is het wel iets minder. Na een draaidag heb ik weleens last van een indigestie van al dat proeven. Het is gebeurd dat ik een favoriete snack, zoals Doritos, zelfs even niet meer kan zien” zegt Beeckmans in Story.

Hoewel Ruth heel vaak een schommelend gewicht heeft, laat de presentatrice haar geluk niet bepalen door haar gewicht. “Ik wil mezelf niet alles ontzeggen. Pas dan zou ik ongelukkig zijn. Wat anderen vinden interesseert me niet. Of mensen me nu dik, dun, knap of lelijk vinden: dat is mijn probleem niet.”

Wij vinden je een prachtige vrouw Ruth!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts