Ruth Beeckmans onthult: “ik ben niet het duurste televisiegezicht”

Ze is niet van je televisie weg te slaan en ze is de nieuwe leading lady van Davy Parmentier en VTM. Maar dat is niet hoe Ruth zichzelf ziet. “Ik zie mezelf niet als leading lady, wel als een teamspeler. En net als in het voetbal kiest de trainer op welke plek hij zijn spelers inzet”, luidt het bij Ruth in Story.

Ruth is populair bij het volk en dat is vooral waarom ze vaak op tv te zien is. Ruth beseft dat er duurdere schermgezichten zijn dan haar, maar twijfelt er niet aan dat dat niet de reden is waarom ze bij VTM veel programma’s mag presenteren.

“Ik onderhandel wel zelf – ik heb geen manager – maar zolang dat goed gaat, blijf ik het doen. Ik ben zeker niet de moeilijkste op dat vlak, ook omdat ik oprecht graag werk voor VTM en dat nog lang wil blijven doen. Niet alleen voor de financiële zekerheid, ook omdat ik mooie kansen krijg en ze naar mij luisteren. Ze zullen me nooit dwingen iets te doen, wat mij niet gelukkig maakt”, zegt ze in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts