Ruth Beeckmans : “mijn dochter vindt dat ik altijd zo bang ben”

Heel wat mama’s zullen zich ongetwijfeld in Ruth Beeckmans herkennen. Ruth is een zorgende moeder voor haar twee kinderen waarbij de allesoverheersende bezorgdheid voortdurend aanwezig is.

In Story vertelt ze over die bezorgdheid. “Ik wil hen tegen alles beschermen, ook al weet ik dat ik hen niet voor alle gevaren kan behoeden. Ooit moet ik ze loslaten en zullen ze zelfstandig in de wereld staan. Maar voor het zover is, hou ik de teugels straks. Charlie-Sue zegt dikwijls; ‘Mama, je bent altijd zo bang’.”

We zijn er zeker van Ruth, dat heel wat mama’s dit herkennen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts