Ruth Beeckmans in tranen: “dat waren de laatste woorden die ik tegen Gary zei”

Ruth Beeckmans blikt terug op het tragische overlijden van haar echtgenoot Gary. Ze herinnert zich nog heel goed wat de allerlaatste woorden waren die ze tegen Gary zei…

“Als je vijftien jaar samen bent, ga je weleens met woorden slapen”, geeft Ruth Beeckmans toe in Het Laatste Nieuws. En dan kan de presentatrice zich slechts één bedenking maken…

“Ik ben blij dat dat niet gebeurd is en dat we het de avond ervoor nog zo goed hadden”, klinkt het stilletjes bij Ruth Beeckmans in Het Laatste Nieuws. Ruth herinnert zich nog levendig de laatste woorden die ze tegen Gary zei…

“We hebben elkaar nog vastgehad, ik weet nog dat ik zei: ‘Ik ben zo gelukkig als we zo gelukkig zijn.’ Dat zijn, in mijn beleving, de allerlaatste woorden die ik tegen Gary heb gezegd”, aldus Ruth Beeckmans. Het koppel had ook plannen voor de dag nadien…

“Was Gary niet doodgegaan, ik zou die dag de kinderen naar school hebben gedaan”, vertelt Ruth Beeckmans in Het Laatste Nieuws. “We moesten alle twee niet werken, we zouden zijn gaan lunchen. Misschien ook wel gaan wandelen.” Maar Gary ging wél dood. Die tragische ochtend van vrijdag 29 april 2022.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts