Ruth Beeckmans doorbreekt taboe: “uiteraard roep ik tegen mijn kinderen”

In Story vertelt actrice en presentatrice Ruth Beeckmans uitgebreid over haar carrière en haar gezin. Haar gezin komt op de eerste plaats en ze omschrijft zichzelf als een strenge, maar grappige mama. “Als mama heb je een opvoedkundige taak en dus moet je af en toe streng zijn. Mijn probleem is dat ik soms te weinig geduld heb. En ja, dan verhef ik mijn stem al eens.”

Ruth wil daarmee aantonen dat het taboe dringend moet doorbroken worden en dat eens roepen tegen je kinderen helemaal niet erg is. “Al voel ik me achteraf ook niet te beroerd om tegen de kinderen te zeggen dat ik misschien wat te fel reageerde. Ik hoop dat ze begrijpen dat mama ook maar een mens is die fouten maakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts