Roel Vanderstukken: “Soms hoop ik dat mijn kinderen mij met rust laten”

Roel Vanderstukken is een harde werker. Hij staat al heel wat jaren als Benny Coppens op de set van ‘Familie’ en het gebeurt wel eens vaker dat hij doodmoe naar huis gaat. “Dan denk ik toch wel eens: ‘Ik hoop dat de kinderen mij met rust laten want het enige wat ik wil, is rustig in de zetel zitten”, vertelt Roel aan Dag Allemaal. Zijn vrouw Anne-Sophie vangt dat allemaal op voor Roel en ontfermt zich dan over de kinderen. “Ik prijs haar hoger dan de hemel.”

Maar dankzij de coronacrisis heeft Roel de tijd met zijn gezin weten appreciëren en hecht hij meer dan ooit belang aan tijd samen doorbrengen met de kinderen. “Ik heb de waarde daarvan gigantisch leren appreciëren. Ik word daar intens gelukkig van. Daarom zal ik mijn agenda niet meer gauw vol plannen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts