Roel Vanderstukken neemt afscheid in Familie: “dat deed zeer…”

Roel Vanderstukken blikt in Story terug op de vele ontslagen die bij Familie vielen. De 45-jarige acteur geeft toe dat het hem zwaar viel…

Roel Vanderstukken speelt Benny in Familie en heel wat personages dicht bij Benny verdwenen uit Familie: Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker), Stefanie (Jasmijn Van Hoof), Jonas (David Cantens), Robyn (Jits Van Belle) Patrick (Ludo Hellinx), Jenny (Hilde Van haesendonck)… Eén afscheid viel de acteur extra zwaar…

“Afscheid nemen van collega’s is best wel heavy, ja”, geeft Roel Vanderstukken toe in Story. “Je mag niet vergeten dat we heel intens samenwerken, waardoor je ook dichter naar mekaar toegroeit.”

“Hilde (De Baerdemaeker, red.) was mijn buddy, maar met haar heb ik nog steeds contact. Vooral het afscheid van Jasmijn deed zeer”, klinkt het emotioneel bij de acteur in Story. “Ze was de dochter die ik nooit had.” Al was Roel Vanderstukken het niet altijd eens met bepaalde ontslagen in Familie…

“Als jonge acteur is het goed om niet te lang bij je eerste job te blijven hangen en nieuwe horizonten op te zoeken. Hilde en Jasmijn hebben ook zelf gekozen om op te stappen, de anderen niet.” En dat viel Roel Vanderstukken zwaar: “Zeker het vertrek van Jits en David vond ik heel jammer. Daar zat nog zoveel potentieel in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts