Rani De Coninck: “uiteraard zijn er dagen dat ik niet vrolijk opsta”

Rani De Coninck heeft de meest stralende lach van Vlaanderen en hoewel de presentatrice al 51 jaar is, lijkt de tijd op haar geen vat te hebben. “Ik ben dankbaar voor elk jaar dat ik ouder mag worden en mijn rimpeltjes zijn het bewijs dat ik veel gelachen en geleefd heb. Ik ben altijd blij als een luisteraar stuurt dat ik zijn of haar dag goed maak met mijn lach.”

Het lijkt wel alsof Rani nooit slechtgezind is en altijd een vat vol vrolijkheid is. Maar dat ontkracht Rani snel in Story. “Uiteraard zijn er dagen dat ik niet vrolijk opsta, maar je hebt altijd een keuze: is het glas halfleeg of halfvol? Focus op wat je gelukkig maakt, al is het maar ’s morgens een koffietje drinken in de zon.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts