Radiopresentatrice daagt uit: “ze mogen mij altijd vragen om in lingerie te poseren”

Het gebeurt wel eens dat een knappe bekende vrouw wordt gevraagd om te poseren in lingerie. Dat werd ook gevraagd aan Siska Schoeters, die te horen is op Radio 2. Iets wat collega Anja Daems allemaal heel erg mooi en leuk vond voor Siska.

Voor veel mensen was dit een grote verrassing en waren tal van mensen verbaasd. Anja vond het vooral heel erg mooi in beeld gebracht. Maar jaloers is Anja niet. “Siska is een dertiger en ik een vijftiger. Ik heb er het lichaam misschien niet meer voor. Maar als ze ooit een lingeriecampagne voor iets rijpere vrouwen willen maken, mogen ze mij altijd bellen”, lacht Anja in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts