Pol uit de Kampioenen gaat op pensioen: “mijn geheugen gaat achteruit”

Ben Rottiers is amper 63 jaar, toch is de legendarische ‘Pol’ uit FC De Kampioenen toe aan zijn laatste rol. Op 1 juli gaat de acteur op pensioen…

“Ik heb als Mr. Delpierre maar een kleine rol in ‘Fientje Beulemans’, maar het is goed zo, mijn geheugen gaat toch achteruit en ik hoef niet te veel tekst”, vertelt Ben Rottiers in Dag Allemaal. ‘Sterven op de planken’ is niets voor hem, geeft de acteur toe.

“Zeker niet. Zo tragisch hoef ik niet aan mijn einde te komen”, lacht Ben Rottiers in Dag Allemaal. “En met ouder te worden voel ik dat mijn geheugen trager werkt. Dus ik vind het niet erg dat mijn job stilaan wegebt”, aldus Ben Rottiers in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts