Pijnlijke getuigenis Kürt Rogiers: “daar heeft mijn dochter spijt van”

Iederéén kent Kürt Rogiers, en dus ook de leerkrachten van zijn dochters Lola en Merlijn. En dat leidt soms tot opvallende momenten…

“Wanneer ze bij de start van het schooljaar de namen afroepen, wordt al extra de klemtoon gelegd op ‘Rogiers’”, geeft de Familie-acteur toe in Story. Al kan het nog veel erg…

“Een aantal jaar geleden begon een leraar in het midden van de les een interview met Els en mij over onze relatie uit te lichten”, onthult Kürt Rogiers in Story. En dat leidde tot een opvallende reactie van de 14-jarige Merlijn…

“Merlijn zei een paar maanden geleden: ‘Hadden we geweten wat we nu wisten, dan hadden we liever de familienaam van mama gehad’”, aldus Kürt Rogiers in Story. Al is het niet al kommer en kwel…

“Ze worden op school weleens aangesproken over mijn werk. Door leerlingen én leerkrachten. Soms is dat leuk voor die meisjes, soms niet”, klinkt het nuchter bij papa Kürt Rogiers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts