Pijnlijke blunder in Thuis: “tellen zij dan niet meer mee?”

Foutjes in soaps, het is iets wat regelmatig gebeurt. Al maakt de ene fout al wat meer los bij de fans, dan andere fouten.

Zo werd de uitspraak van Peter, gespeeld door Gert Hunaerts over zijn kinderen niet op veel enthousiasme onthaald. In de serie zei Peter dat hij vader was van 2 kinderen. En dat klopt niet volgens de fans.

“Peter heeft 4 kinderen”, klinkt het bij de fans op sociale media en in Tv Familie. Naast zijn zoon Vic en dochter Yasmine heeft Peter ook nog een zoontje Lucas, die omkwam bij een verkeersongeval. Bovendien heeft Femke ook nog een miskraam gekregen toen ze hoogzwanger was. “Tellen die kindjes dan niet meer mee?” vragen de fans zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts