Pauline over de Planckaerts: “heel druk en veel flauwe mopjes”

Pauline doet een opvallende onthulling over haar ‘schoonfamilie’. Hoe werd de nieuwe vriendin van Junior opgenomen in de familie Planckaert?

“Ik werd snel opgenomen door de hele bende”, vertelt Pauline in Story. “Van zijn ouders tot de kinderen. Ik heb met iedereen een klik en ben er op mijn gemak.” Eén ding is duidelijk…

“Ik ben in een warm nest beland waar ik me steeds welkom voel. En aan hun drukte en flauwe mopjes raakte ik snel gewend”, lacht Pauline in Story. En ook voor Junior was het een hele opluchting. Junior reageert als volgt…

“Ik ben blij dat Pauline en mijn familie zo goed overeenkomen, want ik zou nooit partij voor een van de twee willen kiezen”, benadrukt Junior Planckaert in Story. De conclusie die Junior trekt is duidelijk…

“Mijn familie heeft Pauline in hun hart gesloten. Ze zien dat zij mij graag ziet, volledig steunt en gelukkig maakt”, aldus Junior Planckaert in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts