Pauline heeft boodschap voor Junior Planckaert: “daar wil ik vanaf”

Pauline vond in 2022 de liefde bij Junior Planckaert. “Da’s het allerbeste dat mij in 2022 is overkomen”, vertelt Pauline in TV Familie. Al moet er in 2023 wel iets veranderen…

Pauline is enorm dankbaar dat ze de liefde heeft gevonden bij Junior, maar in het nieuwe jaar wil Pauline problemen aanpakken…

“In 2023 wil ik vooral weer meer sporten. Al is dat al vijf jaar mijn goede voornemen”, geeft Pauline toe in TV Familie. “Daarnaast wil ik mijn suikerverslaving afbouwen.” Al heeft Pauline ook een boodschap voor de Planckaerts…

Pauline wil meer tijd maken voor vrienden en familie. En eindigen doet ze met een wens die perfect uit de mond van een échte Planckaert zou kunnen komen…

“Vaak zoeken we geluk in tastbare, grootse dingen, maar het zit juist in de kleine dingen”, benadrukt Pauline in TV Familie. Daarom heeft ze slechts één belangrijke tip voor iederéén…

Pauline neemt zichzelf voor om te genieten van het leven, genieten van graag zien, genieten van al wat lekker is. En raadt iedereen aan hetzelfde te doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts