“Opvallende verhaallijn voor Jelle in Familie”

Maarten Cop maakt sinds vorig jaar deel uit van de jonge garde bij Familie. De 22-jarige acteur kruipt in de huid van Jelle Van den Bossche en voor Jelle breekt er een opvallende verhaallijn aan…

Voor Maarten Cop was het al een hele uitdaging om Jelle als dronkenlap neer te zetten. “Want zelf ben ik dat nooit”, vertelt de acteur in Story.

“Ik drink wel graag eens een pintje, maar ik ken mijn grenzen.” Maar nu ligt er opnieuw een leuke verhaallijn in het verschiet voor zijn personage…

“Momenteel is het wat kalmer rond hem, maar ik kan wel verklappen dat er uitdagende dingen zitten aan te komen voor Jelle, vooral op liefdesgebied”, licht Maarten Cop een tipje van de sluier op in Story.

Maarten Cop geeft in het interview ook toe dat hij samen met Aaron Blommaert (Raven) de set wel eens op stelten zet. “Ze hebben ons al een paar keer gezegd: ‘Komaan jongens, hou even jullie focus erbij’”, geeft de Familie-acteur toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts