Opvallend voorstel voor Laura Tesoro: “ik heb geen seconde getwijfeld”

Laura Tesoro heeft geen seconde getwijfeld toen ze uitgenodigd werd voor het jubileumseizoen van Liefde Voor Muziek. Nochtans was Laura erg onzeker over haar eerste deelname vijf jaar geleden. Hoe ervaarde de zangeres dat toen?

“Toen ik vijf jaar geleden voor het eerst deelnam aan ‘Liefde voor Muziek’ stond ik aan het begin van een groot muzikaal avontuur”, geeft Laura Tesoro in Primo toe dat ze toen nog ‘het groentje’ was zonder veel eigen nummers. Laura formuleert het als volgt…

“Ik was volop op zoek naar de zangeres in mij”, geeft Laura Tesoro toe in het gesprek met Primo. “Dat is nu anders, al blijf ik nog altijd speuren naar de betere versie van mezelf, als persoon en als artiest.” En dan wil Laura één ding duidelijk maken.

Toen ze werd uitgenodigd om een tweede keer deel te nemen aan Liefde voor Muziek moest Laura geen seconde twijfelen. Eén gevoel overheerste…

“Ik voelde me vooral vereerd dat ik uit ‘mijn’ seizoen gekozen werd om opnieuw deel te nemen”, benadrukt Laura Tesoro in Primo. “Ik heb niet getwijfeld. Ik weet dat ik vijf jaar geleden nog heel jong was. Ik was de benjamin van de groep en had nog niet zo veel nummers in mijn oeuvre.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts