Onthullen Familie-kijkers belangrijke verhaallijn?

In ‘Familie’ zijn Lars, Raven, Brigitte en Veronique helemaal in de ban van het duistere figuur Leon De Bodt. De man lijkt een vreselijk verleden te hebben waarover hij niet wil praten. Wat er gebeurt is, daar hebben we het raden naar. Al hopen de fans dat er daar binnenkort verandering in komt.

Wat heel veel fans vermoeden is dat er toch het één en ander duidelijk zal worden tijdens de midseasonfinale eind december. Die dag staat ook het huwelijk van Veronique en Lars in de spotlights. En daar merkte een trouwe kijker iets heel opmerkelijk op. “Veronique kreeg van de wedding planner drie locaties voor het trouwfeest. Eén van de drie was een chic landhuis’, zegt een kijker. ‘Zou dat het schuiloord van Leon De Bodt zijn? Dat zou een knappe twist in het verhaal zijn”, klinkt het op sociale media en in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts