Ongelooflijk maar waar: Matteo Simoni bijna onherkenbaar in ‘Zillion’

Foto: Thomas Dhanens / FBO

Het is eindelijk zover, met een jaar vertraging zijn de opnames van de film ‘Zillion’ van start gegaan.

Op 27 februari 2020 werd in de Carré in Willebroek de cast van de film voorgesteld. Dat Matteo Simoni de rol van Dennis Black Magic in de film ‘Zillion’ zou vertolken, dat was al langer bekend. Matteo stond strak toen de cast werd voorgesteld. Logisch ook, want enkele weken later zouden de opnames van start gaan. Helaas kwam Corona er toen tussen fietsen. De opnames moesten uitgesteld worden, maar zijn afgelopen vrijdag eindelijk weer van start gegaan.

Robin Pront had er zin in, het was voor hem ook een hele tijd geleden dat hij nog eens met een grote cast op een set kon staan.

De volgende weken weten Jonas Vermeulen, Matteo Simoni, Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruysse wat te doen.

Het eindresultaat, een misdaadverhaal over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten, is vanaf het najaar van 2022 in de bioscopen te zien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts