Olivia ging door moeilijke periode: “ik heb hulp moeten zoeken”

Jongeren hebben het tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk als vroeger. De druk van sociale media is enorm en de drang om erbij te horen wordt steeds groter. Het komt dan ook steeds vaker voor dat jongeren bezwijken onder de druk en donkere en depressieve gedachten krijgen. Het overkwam ook Olivia Trappeniers

“Tijdens de coronaperiode had ik het ook lastig. Net als iedereen kon ik nergens naartoe. Alle optredens geannuleerd en ik kon niet meer naar Amsterdam om nummers te schrijven. Ik ben iemand die echt veel nood heeft aan sociaal contact. En het leven is sowieso heel erg gejaagd. Ook dat is niet evident, voor niemand”, legt ze uit aan Tv Familie.

Olivia besloot snel om hulp te zoeken en het taboe een stukje te doorbreken. “Ik ga zelf bij een psycholoog. Nu is het al even geleden, maar toen ik pas in het entertainmentwereldje zat, werd het allemaal wat te veel in m’n hoofd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts