Nuria uit Blind Getrouwd krijgt waarschuwing: “mag ik niet doen”

Nuria Gilizintinova vormt samen met Stijn nog steeds hét succesverhaal uit Blind Getrouwd. Nuria heeft dankzij haar deelname aan het populaire VTM-programma ook zo’n 42.000 volgers op Instagram. Hoeveel verdient ze daarmee?

“Werken in de zorg is mijn hoofdberoep, influencen is voor mij een bijbaan”, onthult Nuria in TV Familie. Al droomt Nuria wel van méér…

Voor Nuria is het een uit de hand gelopen hobby waar ze na Blind Getrouwd mee gestart ben. Het is haar droom er ooit haar belangrijkste inkomstenbron van te maken, maar zover is het nog niet…

“Mijn boekhouder waarschuwt mij trouwens dat ik de stap zéker nog niet mag zeggen”, onthult Nuria in TV Familie. “Ik kan van dat influencen niet leven, maar kan er wel de gas- en energiefacturen van betalen”, knipoogt Nuria. De inkomsten per gesponsorde post variëren enorm…

“Het minimum dat ik vraag voor één post is 25 euro. Maar als een bedrijf budget heeft, is het soms ook 400 euro. Bruto uiteraard, dus de helft ervan wordt afgeroomd door de belastingen”, benadrukt Nuria in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts