Nuria uit Blind Getrouwd: “ik ben door een erg moeilijke periode gegaan”

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke blijven hét oerkoppel uit Blind Getrouwd. Maar Nuria moest onlangs door een moeilijke periode…

“Zeven jaar geleden hebben we elkaar beloofd dat we ons uiterste best gingen doen ‘in goede en kwade dagen’. En die zijn er allebei”, geeft Nuria toe in Dag Allemaal. Nuria maakte een pijnlijke balans op…

“Ik was onlangs de balans aan ’t opmaken van die zeven jaar, maar ik had het gevoel dat ik heb stilgestaan”, onthult Nuria. “Ik vroeg aan Stijn: ‘Wat heb ik eigenlijk bereikt de afgelopen zeven jaar?” Nuria beleefde een moeilijke tijd…

“Vorig jaar heb ik ’n moeilijke periode gehad: voltijds mama zijn, twee jobs combineren (Nuria is verpleegkundige en contentcreator, red.) en studeren, da’s heftig”, aldus Nuria, die in Dag Allemaal toegeeft dat het bijna fout liep…

“Op ’n bepaald moment ging het niet goed met mij, ik had geen zin meer om vooruit te gaan. Nu neem ik bewuster tijd voor mezelf”, klinkt het bij Nuria uit Blind Getrouwd in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts