Nuria uit Blind Getrouwd blikt terug op moeilijke periode: ‘ik was vaak down’

Als je haar ziet shinen op haar sociale media, zou je het niet vermoeden, maar Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ is de laatste tijd een aantal keer down geweest, dat geeft zij toe in een gesprek.

Hoe gelukkig is Nuria eigenlijk écht? Die vraag kreeg zij onlangs voorgeschoteld en haar reactie was niet wat veel mensen hadden verwacht. “Een moeilijke vraag”, zucht Nuria.

“Normaal ben ik gelukkig en enthousiast, maar de afgelopen maanden waren erg pittig”, geeft Nuria toe. Werken en twee kinderen opvoeden en dan er nog zijn voor een man, het doet wat met een mens. Dat is niet alleen bij u en ik het geval, ook bekende mensen worstelen met dat probleem.

“Ik was vaak down, het is overweldigend geweest”, reageert Nuria. Gelukkig weet zij de oorzaak van deze problematiek. “Ik heb heel wat hooi op mijn vork gepakt en het was iets moeilijker te verteren.”

In ieder geval, nu Nuria weet dat het probleem is, kan zij dat probleem in de toekomst perfect vermijden, toch?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts