Nuria en Stijn uit Blind Getrouwd: “Snakken weer naar sexy kamer”

Momenteel zitten Stijn en Nuria volop in de verbouwingen. Hoewel de verbouwingen in hun keuken en badkamer normaal al in april moesten starten, zijn de werken uitgesteld naar deze maand door een miscommunicatie tussen de aannemers.

“We zitten nu al drie weken zonder keuken. Nog een geluk dat we een oude badkamer hebben, de nieuwe komt in een andere ruimte. Maar de afwas gebeurt noodgedwongen in de douche. Kamperen in ons eigen huis, zeg maar. Deliveroo is blij met onze verbouwing.”, schatert Stijn in Story.

En ook in hun slaapkamer vindt het koppel moeilijk rust. De slaapkamer is omgetoverd tot één grote opslagruimte en het stel moet zichzelf in allerlei bochten wringen om in bed te geraken. “Ik wil zo snel mogelijk af van onze mama-papa-slaapkamer. We moeten er dringend weer een sexy kamer van maken, want de rommel is niet echt bevorderlijk voor ons seksleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts