Nouchine uit Big Brother zet misverstand recht: ‘Mensen denken dat…’

Hoe zou het met Nouchine uit ‘Big Brother’ gaan? Wel, Nouchine leeft nog, ze is ook nog met Dago samen en ze werkt! Ja, Nouchine werkt, dat zal menig volger van Nouchine verbazen.

Nouchine deelt weinig berichten over haar werkzaamheden als verpleegster en zodoende dachten heel wat volgers dat Nouchine nog niet terug aan de slag was na haar Big Brother-avontuur. Hé, hallo, er moet iemand centjes binnen brengen, dat is bij Nouchine niet anders.

“Voor de mensjes die denken dat ik nooit werk: ik ben al bezig van 5 uur, letterlijk elke dag”, reageert Nouchine op haar sociale media.

Als verpleegster werkt zij lange dagen, dat vertelde zij eerder al in het Big Brotherhuis. Die lange dagen zorgen er echter ook wel voor dat Nouchine vaak thuis is en dus heeft zij tijdens die periode ook veel vrije tijd. Work hard, play hard!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts