Nieuwkomer in Familie krijgt opvallend nieuws: “ik ben in huilen uitgebarsten…”

Melissa Hendrikx is een nieuwkomer in Familie. De 21-jarige actrice kruipt sinds kort in de huid van Sterre, een studente die de andere jongeren vervoegt in het nieuwe decor van Familie.

De jonge actrice die eerder al te zien was in #LikeMe onthult in TV Familie hoe ze haar rol in Familie kreeg. En daar hangt best een opvallend verhaal aan vast…

“Via mail werd ik gevraagd of ik me wilde inschrijven voor een casting”, vertelt Melissa Hendrikx in TV Familie. “Omdat ik volgens de makers van ‘Familie’ het type leek dat ze zochten.” Dat ze haar zelf contacteerden, vond de actrice al meteen een mooi compliment.

Na de auditie kreeg Melissa ook het verlossende nieuws dat ze de rol kreeg: “Ik ben in huilen uitgebarsten”, getuigt de actrice in TV Familie. Tranen van blijdschap en ontlading. Melissa Hendrikx geeft toe dat ze het amper kon geloven…

Zo vaak kreeg ze al een ‘nee’ na een auditie, maar nu lukte het wél. Onwaarschijnlijk, klinkt het bij Melissa Hendrikx in TV Familie. “Ik heb wel drie keer aan de telefoon gevraagd: ‘Dit méént u toch, hé? Die rol is toch écht voor mij?’”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts