Nieuwe Familie-actrice doet opvallende onthulling: “ik kwam al eerder ter sprake”

De trouwe fans van ‘Familie’ hadden het waarschijnlijk al opgemerkt bij het lezen van de boeken rond de serie. Voor hen is Kato, de beste vriendin van Louise niet echt een geheel nieuw personage. Kato kwam namelijk al eens ter sprake in ‘Dwaalspoor’, het tweede ‘Familie’ boek.

“Daarin kan je lezen dat Louise Kato op een klimaatmars in Italië leerde kennen. Ik ben zelf ook wel met klimaatactivisme bezig. Op 10 oktober liep ik nog mee in de klimaatmars in Brussel, waar ik woon. Kato zal voor veel jongeren herkenbaar zijn, want de jeugd is daar nu echt mee bezig”, vertelt Alix Konadu, die Kato speelt, in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts