Nieuw Familie-gezicht waarschuwt kijkers: “brutaal”

Brik Van Dyck zien we tegenwoordig aan het werk als ‘Eddy’ in Familie en zijn personage zorgt al meteen voor heel wat ophef…

“Hij doet soms uitspraken die niet woke of politiek correct zijn. Zijn brutale humor botst vooral met jongeren”, vertelt de acteur in TV Familie.

“Benny sust dan de gemoederen en zegt dat Eddy het allemaal niet slecht bedoelt.” En dan ziet Brik Van Dyck gelijkenissen met de huidige maatschappij…

“Een actueel fenomeen, want ik merk dat sommige mensen vinden dat bepaalde krasse uitspraken nog altijd moeten kunnen, terwijl jongeren die als fout ervaren. Eddy zorgt in elk geval voor gedoe en dat is altijd boeiend voor een acteur. Hij is géén grijze muis.” Maar hoe lang zal Eddy voor ophef zorgen in Familie?

“Ze hebben me nog niet verteld hoelang mijn personage zal meedraaien. Dat beschouw ik als een goed teken”, klinkt het mysterieus bij Brik Van Dyck in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts