Niels Destadsbader zorgt voor problemen op trouwfeest

Niels Destadsbader is niet te zien als presentator in The Greatest Dancer van Vlaanderen, maar vervult wel de rol als coach. Over zijn danstalent kan Niels kort zijn…

“Ik ben die vervelende mens die je op feestjes bij je arm sleurt om toch maar de dansvloer te bevolken”, vertelt zanger en presentator Niels Destadsbader in Primo. En soms leidt dat tot problemen…

“Ik ben ooit getuige geweest op een huwelijk. Op dat trouwfeest is de bruid mij en de mensen met wie ik aan het dansen was, moeten komen vragen om terug te gaan zitten. De reden? Het hoofdgerecht moest nog opgediend worden. Maar het was wél een fantastisch feest…” lacht Niels in Primo.

Voor zijn rol als coach in het VRT-dansprogramma wil Niels Destadsbader vooral ‘verliefd worden op de act’, voegt hij er in Primo aan toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts