Niels Destadsbader onthult intiem geheim: “dat doe ik altijd in bad”

Niels Destadsbader weet hoe hij zich optimaal kan ontspannen. Een wandeling met zijn hondje Nona of lekker lang in bad liggen. Over dat laatste onthult Niels nu een opvallend geheim…

Niels Destadsbader onthult in Primo dat hij enorm kan genieten van een bad: “Het liefst belachelijk lang. Maar aangezien ik er elke dag één neem, lukt dat natuurlijk niet altijd”, lacht Niels. Al moet Niels wel één iets bekennen…

“Ik zit soms wel vier uur in bad!” geeft Niels Destadsbader toe in Primo. En dan doet Niels nog een opvallende onthulling over wat hij in bad juist doet…

“Het moet zijn dat het mijn creativiteit boost, want al mijn liedjes schrijf ik in bad”, aldus Niels Destadsbader. Maar wordt het water niet ‘een beetje koud’ na vier uur in bad?

“Wel, mijn motivatie is om pas warm water toe te voegen wanneer ik bijvoorbeeld tevreden ben met het refrein. Het warme water en die catchy zin zijn dan een soort van dubbele beloning”, onthult Niels Destadsbader in Primo de manier waarop hij zijn grootste hits schrijft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts