Niels Destadsbader: “ik heb ‘néé’ gezegd tegen Siska Schoeters”

Niels Destadsbader weigerde het voorstel van de VRT om ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ te presenteren. Niels verkoos het om als coach aan de slag te gaan in de talentenjacht. En dan doet Niels nóg een opvallende onthulling…

Presentators van dienst zijn Siska Schoeters en Aster Nzeyimana, en dan pakt Niels uit met een stevige kwinkslag richting Siska…

Story polst of Siska Schoeters geen traantje moest wegpinken toen ze hoorde dat ze ‘The Greatest Dancer’ zonder Niels zou presenteren. Maar daarop geeft Niels Destadsbader een duidelijk antwoord…

“Dat weet ik niet, maar af en toe moet je tegen een mooie vrouw ook eens ‘nee’ durven te zeggen”, klinkt het gevat bij Niels in Story. En over Siska wil Niels toch nog één ding benadrukken…

“Siska en ik zijn heel goede vrienden, we hebben veel gemeen en delen veel met mekaar. We zien elkaar graag, zonder een koppel te zijn, wat sommige mensen ook mogen beweren”, benadrukt Niels Destadsbader in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts