Niels Destadsbader: “ik heb een traan moeten wegpinken”

De VRT verraste toen het uitpakte met het nieuws dat Niels Destadsbader ‘The Greatest Dancer van Vlaanderen’ niet zou presenteren, maar wel aanwezig zou zijn als coach. Niels legt uit hoe hij zijn rol als coach invult…

“Ik wil vooral verliefd worden op de act”, legt Niels in Primo uit wat zijn belangrijkste criteria als coach is om een act te beoordelen. En daar ziet Niels één groot voordeel voor zichzelf..

“Mijn muzieksmaak, en bijgevolg ook mijn danssmaak, is erg breed. Ik geniet enorm van moderne dans, maar houd natuurlijk ook van entertainment.” En dan wil Niels Destadsbader toch één belangrijk punt aanhalen…

“‘The greatest dancer’ is veel meer dan een dansprogramma, hé. Het is evenveel human interest. Ook het verhaal achter de dansers is van belang.” En dan voegt Niels er één emotionele noot aan toe…

“Ik heb geregeld een traan moeten wegpinken”, geeft Niels Destadsbader toe in Primo. “Ik ben ervan overtuigd dat het programma generaties verbindt en veel mensen zullen kijken met hun kinderen, ouders, kleinkinderen of grootouders.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts